Magazine van mei 2024

Voetballer Matisse Samoise (AA Gent) vertelt over de Salesiaanse Spelen en jongeren vragen zich af wat een roeping juist is. Hebben ze er zelf een?

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Magazine van februari 2024

Het vuur van Don Bosco brandt in BuSO Halle en VRT-journalist Stijn Vercruysse neemt ons mee in de wereld van Afrika en klimaat.

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Documentaire: Canillitas

Canillitas vertelt het verhaal van minderjarige straatkinderen in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) die elke dag gedwongen moeten werken om bij te dragen aan het levensonderhoud van hun familie.

Schermafbeelding 2024 01 30 om 21 10 56 Bekijk

Het vuur van Don Bosco #9 • Don Bosco Rijswijk

Met vermoeide benen en een hoofd vol inspiratie knalt onze fakkeldrager nog een laatste keer. Zijn slotsprint gaat richting het prachtige Don Bosco Rijswijk in Nederland.

Thumbnail 9 Rijswijk kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #8 • Internaat Don Bosco Wijnegem

Het vuur van Don Bosco gidst onze fakkeldrager naar Internaat Don Bosco Wijnegem, waar vele vrolijke snoetjes hem al ongeduldig staan op te wachten!

Thumbnail 8 Wijnegem kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #7 • Bosco Base

Een speelpleinwerking leerden we al kennen, maar hoe komt het dat al deze jongeren zo goed opgeleid zijn tot animatoren? Om dat te ontdekken, zijn we te gast bij Bosco Base.

Thumbnail 7 Bosco Base kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #6 • Assel Don Bosco Centrum

Op dag 6 gaat het 'vuur van Don Bosco' richting Assel Don Bosco Centrum, waar de salesianen vertellen over hun toekomstplannen omtrent ecologie en spiritualiteit.

Thumbnail 6 Assel kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #5 • VIA Don Bosco

Het 'vuur van Don Bosco' brandt duidelijk op vele plaatsen, maar onze fakkeldrager is nog niet moe. Op dag 5 trekt hij naar VIA Don Bosco.

Thumbnail 5 VIA kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #4 • Het Leonhuis

Onze fakkeldrager heeft zijn rugzak al goed gevuld met heel wat motivatie en inspiratie, en loopt op dag 4 loopt naar het Het Leonhuis in Hasselt.

Thumbnail 4 Leonhuis Bekijk

Magazine

Magazine

Ontvang jij het Don Bosco Magazine nog niet? Dit is een gratis driemaandelijks tijdschrift van de Salesiaanse Familie in Vlaanderen en Nederland voor de beweging rond Don Bosco. Je vindt hier tal van inspirerende verhalen en getuigenissen. Benieuwd? Schrijf je snel in via onderstaande link. Veel leesplezier!

Coverfoto