Filter op

Magazine van mei 2023

BuLO Don Bosco Halle vierde haar 50-jarig bestaan. “We vinden het belangrijk om te tonen wat het buitengewoon onderwijs juist inhoudt.”

Download
DON BOSCO MAGAZINE mei Download

Magazine van februari 2023

Nathan Verboomen was 10 jaar lang leerkracht in Don Bosco Haacht en is intussen FIFA-scheidsrechter op het hoogste niveau.

Download
Feb23 Download

Magazine van november 2022

We keerden met oud-leerlingen en ministers Vincent Van Peteghem en Matthias Diependaele terug naar Don Bosco Zwijnaarde.

Download
Nov22 Download

Magazine van augustus 2022

Willem Vermandere is kind aan huis in de salesiaanse gemeenschap in Gent en weet nog steeds te inspireren met zijn 'vertellementen'.

Download
Aug22 Download

Magazine van mei 2022

Isaac Kimeli kwam als vluchteling in BuSO Don Bosco Halle terecht en wist zich daar te ontplooien tot de straffe atleet die hij intussen is.

Download
Mei22 Download

Magazine van februari 2022

Jef Vermassen is zowat de bekendste advocaat van Vlaanderen, maar heeft ook veel raakpunten met Don Bosco. Meer dan je zou denken.

Download
Feb22 Download

Magazine van november 2021

'Coronacommisaris' Pedro Facon is oud-leerling van Don Bosco Kortrijk en heeft daar geleerd om tijd te nemen voor zingeving.

Download
Nov21 Download

Magazine van augustus 2021

De naam Diederd Esseldeurs zegt je misschien niets, maar deze straffe oud-leerling regisseerde onder meer het tv-programma 'Het Huis'.

Download
Aug21 Download

Magazine van mei 2021

Atlete Kim Gevaert behaalde goud op de Olympische Spelen, met dank aan een salesiaan die haar richting de atletiekwereld leerde kennen.

Download
Mei21 Download

Magazine ontvangen?

Magazine ontvangen?

Ontvang jij het Don Bosco Magazine nog niet? Dit is een gratis driemaandelijks tijdschrift van de Salesiaanse Familie in Vlaanderen en Nederland voor de beweging rond Don Bosco. Je vindt hier tal van inspirerende verhalen en getuigenissen. Benieuwd? Schrijf je snel in via onderstaande link. Veel leesplezier!

Coverfoto