Magazine van mei 2024

Voetballer Matisse Samoise (AA Gent) vertelt over de Salesiaanse Spelen en jongeren vragen zich af wat een roeping juist is. Hebben ze er zelf een?

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Magazine van februari 2024

Het vuur van Don Bosco brandt in BuSO Halle en VRT-journalist Stijn Vercruysse neemt ons mee in de wereld van Afrika en klimaat.

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Magazine van november 2023

Circus Picolini maakt circusvoorstellingen mét kinderen en oud-leerling Gili vertelt ons wat meer over de wereld van het mentalisme.

Download
Mag Download

Magazine van augustus 2023

Mascotte Doll Bosco trok met 500 jongeren naar de Wereldjongeren-dagen in Lissabon: "Het geloof leeft meer dan ooit bij jongeren"

Download
Banner website Download

Magazine van mei 2023

BuLO Don Bosco Halle vierde haar 50-jarig bestaan. “We vinden het belangrijk om te tonen wat het buitengewoon onderwijs juist inhoudt.”

Download
DON BOSCO MAGAZINE mei Download

Magazine van februari 2023

Nathan Verboomen was 10 jaar lang leerkracht in Don Bosco Haacht en is intussen FIFA-scheidsrechter op het hoogste niveau.

Download
Feb23 Download

Magazine van november 2022

We keerden met oud-leerlingen en ministers Vincent Van Peteghem en Matthias Diependaele terug naar Don Bosco Zwijnaarde.

Download
Nov22 Download

Magazine van augustus 2022

Willem Vermandere is kind aan huis in de salesiaanse gemeenschap in Gent en weet nog steeds te inspireren met zijn 'vertellementen'.

Download
Aug22 Download

Magazine van mei 2022

Isaac Kimeli kwam als vluchteling in BuSO Don Bosco Halle terecht en wist zich daar te ontplooien tot de straffe atleet die hij intussen is.

Download
Mei22 Download

Magazine

Magazine

Ontvang jij het Don Bosco Magazine nog niet? Dit is een gratis driemaandelijks tijdschrift van de Salesiaanse Familie in Vlaanderen en Nederland voor de beweging rond Don Bosco. Je vindt hier tal van inspirerende verhalen en getuigenissen. Benieuwd? Schrijf je snel in via onderstaande link. Veel leesplezier!

Coverfoto