Afrikaanse jongeren sterk in hun schoenen dankzij VIA Don Bosco en Torfs

Torfs 8uwvk89

Al jaren steunt Wouter Torfs de opleidingsprojecten en de campagne voor het recht op inclusief, kwaliteitsvol onderwijs van VIA Don Bosco. De bedrijfsvisie zet sterk in op emancipatie, inclusie en ontplooiing van zijn medewerkers en de samenwerking met VIA sluit aan bij deze kernwaarden van het bedrijf.

"Torfs gelooft sterk in het belang van opleiding en technische vorming als hefbomen voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang van de lokale gemeenschap”, aldus CEO Wouter Torfs.

Educatieve projecten
Het bedrijf steunt educatieve projecten in Benin en Madagaskar, met name via het peterschap van een school zodat kwetsbare jongeren les kunnen volgen met degelijk materiaal, in goed ingerichte klassen met correct gevormde leraars.

In België voorziet Torfs een plek in zijn winkels om de activiteiten van VIA Don Bosco voor te stellen door ons magazine "Samen op Weg" beschikbaar te stellen voor hun klanten, net als ons fotoboek en ons stripverhaal. En om de projecten nog meer te steunen stort Torfs 15 cent aan ons voor elke zak die de klant niet meeneemt om zijn boodschappen in te pakken.