Animatiegroep Salesiaanse Familie organiseert derde Don Boscoquiz

Quiz DB 4ukzmp1

Vanwege de coronapandemie zal het feest van Don Bosco ook dit jaar niet uitbundig gevierd kunnen worden. Het is jammer dat we niet weer samen kunnen vieren, maar de animatiegroep van de Salesiaanse Familie bleef niet stilzitten.

De animatiegroep heeft besloten om het feest van Don Bosco toch te vieren en dit door middel van een derde Don Boscoquiz. Deze vindt op zondagavond 30 januari 2022 om 20.00 uur plaats. "Op deze manier hopen we als Salesiaanse Familie het feest toch te kunnen vieren. Deze quiz zal ons dichter bij elkaar brengen in een zeer humoristische en speelse sfeer. Iedereen, alle leden en vrienden van Don Bosco in België en Nederland, is welkom", klinkt het.

Deelnemen?
Om deel te nemen aan deze online quiz, heb je twee dingen nodig: een computer en een smartphone OF twee computers OF twee smartphones. Waarom? Éen apparaat dient als schoolbord voor de deelnemers. Op dit apparaat krijg je de quizvragen en 'Game Pin' te zien. Een ander apparaat gebruik je om de quiz te spelen, via de Kahoot App of via deze link: https://kahoot.it.

Om mee te spelen, moet je een aantal stappen volgen:
- Eerste stap: de link openen.
- Tweede stap: de 'Game Pin' invoeren (deze code zal je te zien krijgen op het ander apparaat dat via Zoom live wordt gestreamd).
- Derde stap: Gebruikersnaam invoeren (liefst je eigen (voor)naam gebruiken)
- Vierde stap: je bent klaar om mee te spelen. We wensen je heel veel speel plezier toe!

De quiz wordt via deze Zoom Meeting live gestreamd. Meeting ID: 563 751 5841 Passcode: donbosco