Bedrijfsbezoek, nieuwe banken en rapport aan huis in Helchteren

Banken o2hg4km

Bij Don Bosco Helchteren zaten ze de laatste weken niet stil. In de weken voor de herfstvakantie ging het zevende jaar STEM-realisaties houtbewerking op bedrijfsbezoek, werden er door de leerlingen nieuwe lesbanken gemaakt en tekenden enkele leerkrachten present voor een levering 'rapporten aan huis'.

In het tekenlokaal Z101 gingen de leerlingen van Don Bosco Helchteren stevig aan de slag. Tegen de muur werd een tablet bevestigd waar didactisch lesmateriaal opgesteld kan worden. Daarnaast maakten de leerlingen ook hun eigen lesbanken. Het materiaal werd gesponsord door Dea Plus keukens, waarvoor grote dank!

Houtskeletbouw
De leerlingen van het zevende jaar STEM-realisaties houtbewerking werden hartelijk ontvangen op een bouwwerf van Houtskeletbouw Horemans. De leerlingen kregen er uitleg over het maken van een houtskeletbouw-woning. Het bedrijf hoopt via dit bezoek ook meer leerlingen warm te maken voor hun bedrijf.

Rapporten leveren
Wie de laatste dagen voor de herfstvakantie op straat kwam, had veel kans om enkele leerkrachten van Don Bosco Helchteren te spotten. Door de coronarichtlijnen konden de oudercontacten niet op school doorgaan, dus besloten ze hun eigen Deliveroo op te richten en brachten ze de rapporten op een coronaveilige manier aan huis. Voor mij nummertje 10/10 alstublieft!