Bert Gabriëls op benefiet Jeugdhulp Don Bosco

Internet20bert20gabriels 71mao2z

Op vrijdag 1 februari om 20.30 uur presenteert stand-upcomedian Bert Gabriëls zijn nieuwste show: 'Gelukszoeker' in Cultureel Centrum De Mol te Lier. De opbrengst gaat naar Jeugdhulp Don Bosco.

Kaarten zijn te bekomen via CC De Mol op https://www.lierscultuurcentrum.be/programma/te-gast of te reserveren via luc.dewin@jongenstehuisdbv.be.Aanleiding:

Vele van de jongeren die bij ons verbleven, hebben het moeilijk om alleen te gaan wonen. Terwijl andere jongeren steeds langer “op mama en papa-hotel” blijven, moeten onze jongeren op een zeer jonge leeftijd van 18, 19 of 20 jaar reeds hun eigen boontjes doppen. Voor velen is vooral de eenzaamheid een grote struikelsteen.

Daarom zijn we zeer tevreden om voor deze doelgroep 2 nieuwe initiatieven te kunnen opstarten. Begin januari startten we 2 kleine wooneenheden: één in Vremde op de campus van het jongenstehuis en één in Lier, in de Paul Krugerstraat. Deze kleine wooneenheden kregen de toepasselijk naam De STeK (STerk door eigen Kracht).

De laatste jaren heeft de Vlaamse regering onze werkingskosten niet meer geïndexeerd. We beginnen dit steeds sterker te voelen en daarom wordt investeren in nieuwe initiatieven steeds moeilijker. Gelukkig wil Kiwanis Lier ons financieel helpen door het organiseren van deze Benefiet.

Foto: https://www.lierscultuurcentrum.be