Om te beginnen kregen we de 3 koningen op bezoek die geschenken meehadden. En er was een echte kameel bij. Dan kwamen kleuters uit 9 klassen met hunnieuwjaarsbrief. En fier dat ze waren.

We deden ook een stapje buiten huis. In de helft van januari zijn we met een groepje zusters naar het R.V.T de Ruyschaert geweest. We hadden er een mooie viering met zuster Melanie die 70 jaar geprofest is. Eerst was er een eucharistieviering, voorgegaan door de pastoor van Marke. Daarna was het gezellig aan tafel met de bewoners van het rusthuis en onze medezusters. Zewerd er letterlijk in de bloempjes gezet. Het was voor iedereen een heel fijnenamiddag geworden die niet rap vergeten wordt.

En nu het feest van Don Bosco nadert, mochten we een groepje van het internaat verwelkomen. Ze zongen een mooi liedje van Don Bosco en ze hadden hiervoor nog 3 goede zangertjes van het kinderlandkoor mee om hen te ondersteunen. Het was heel mooi en elke zuster kreeg een zelfgemaakte bloem uit dank voor het “zuster” zijn .