Brief van de koning in de Zandkorrel en pizza voor de jeugddienst

School 3kz00d9

In wijkafdeling de Hoef van kleuterschool de Zandkorrel kwam de postbode dinsdag langs met een wel heel speciale brief. Daarnaast werd het Don Boscofeest er ook uitgebreid gevierd. Bij de jeugddienst stond dan weer een speciale pizza op het menu...

De kleuters van de Hoef van kleuterschool de Zandkorrel werkten een aantal weken geleden rond het thema 'het koningshuis'. Ze schreven samen met de juffen een brief voor de koninklijke familie en maakten ook heel wat tekeningen. En kijk eens aan... Dinsdag kregen ze een brief terug van de koninklijke familie zelf. Eentje om in te kaderen!

Daarnaast werd het feest van Don Bosco ook uitgebreid gevierd op de speelplaats van de Zandkorrel. Alle kinderen, kleuters en leerlingen van de lagere school, maakten zo kennis met het verhaal van Giovanni Don Bosco.

Ook bij jeugddienst Don Bosco werd het Don Boscofeest op een originele manier gevierd, namelijk met een unieke 'pizza Don Giovanni' voor alle animatoren. Benodigdheden? 200 gr vriendelijkheid (bloem), 100 ml oprechte interesse (water), 18 gr vers vertrouwen (verse gist), 2 el luisterbereidheid (olijfolie) en 1 koffielepel humor (zout). Dat zal gesmaakt hebben!