Tijdens de zomervakantie trok een delegatie van DAAV vzw naar Ranchi – India. Daar werd o.a. het sponsorproject van 2018 bezocht. Op 27 oktober is er een dankplechtigheid én een banket waarvoor u zich kunt inschrijven.

De uitbreiding van de Don Bosco- school in Garigaon (Ranchi) is een feit. Een nieuwe mijlpaal voor honderden kinderen die op deze manier van onderwijs kunnen genieten.

Dankzij diverse initiatieven van DAAV vzw en Don Bosco Kortrijk kon een belangrijke financiële boost gegeven worden aan de renovatie en uitbreiding van de huidige school. De huidige klaslokalen kregen een grondige opknapbeurt, anderzijds werd de school met zes nieuwe klaslokalen uitgebreid.

Een gedenkplaat als getuige en als dank aan Don Bosco College Kortrijk en Daav vzw. Om trots op te zijn!

Het is enkel nog wachten op de lessenaars, maar eerstdaags worden de lokalen door honderden enthousiaste leerlingen in gebruik genomen.

--------------------------------------------------------------------------

DAAV vzw dankt op 27 oktober 2018

DAAV vzw wenst de vele sympathisanten, sponsors, ... te danken voor hun inzet en hun bijdragen. Zo is iedereen van harte welkom tijdens de dankviering in de Onze Lieve Vrouwe Kerk in Kortrijk. De viering wordt om 16.30 uur voorgegaan door Biju Oledath, sdb uit Zuid-India.

Na de viering worden de certificaten aan de sponsors van het Ranchi project overhandigd bij een officieel moment op het stadhuis.

DAAV vzw zit echter niet stil en is reeds volop bezig met de financiering van een nieuw project, de heropbouw van een meisjesinternaat in Kalimpong.

Om dit te helpen financieren organiseert DAAV vzw op 27 oktober 2018 een heus banket.

Inschrijven kan via info@daav-kortrijk.be of via www.daav-kortrijk.be.

Meer info over DAAV vzw en haar projecten, initiatieven vindt u op de website www.daav-kortrijk.be of volg via de Facebookpagina.