De Twister wint voetbaltoernooi Jeugdhulp Don Bosco Antwerpen

Jeugdhulp2 g8f162y

De winterse koude inspireerde Jeugdhulp Don Bosco Antwerpen om een heus voetbaltornooi te organiseren; binnen weliswaar. In Vremde speelden eerst de verschillende leefgroepen tegen elkaar, waarna de winnaar het mocht opnemen tegen de begeleiding.

"Als eerste willen we iedereen enorm hard bedanken voor de inzet achter de schermen, op het veld en als supporter", openen de organiserende begeleiders Laurie en Julie. "Het enthousiasme van alle aanwezigen heeft ervoor gezorgd dat onze jongens een fantastisch avond hebben gehad!"

Thrillers van formaat
Over naar de wedstrijden. "Er waren vier deelnemende ploegen van de leefgroepen: Het Kompas, De Stelt, De Twister en De Zelfstandigheidstraining. Het werden stuk voor stuk spannende wedstrijden waarin iedereen tot het uiterste ging. De Zelfstandigheidstraining kon uiteindelijk na strafschoppen de derde plaats veroveren, in de finale kon De Twister pas na verlengingen Het Kompas over de knie leggen."

De Twister won het toernooi en beloonde zichzelf met een wedstrijd tegen de begeleiding.

Spel en verbinding
Het gevolg: een wedstrijdje tussen De Twister en de begeleiding. "Ook dat was een fijne en sportieve match", aldus Laurie en Julie. "Het ging gelijk op, maar uiteindelijk slaagde de begeleiding erin om in de laatste minuut de winnende goal te maken! Maar we onthouden vooral dat dit een mooi initiatief was om alle jongens in hun kracht te zetten en hen te laten groeien. Het voetbaltoernooi was weer een geslaagde avond vol spel en verbinding."