Deel je leermiddelen hout en win €500 voor je school

Hout h7wjc7p

Interessante wedstrijd voor onze Don Boscoscholen, want bij KlasCement geven ze heel wat prijzen weg. Wat moet je doen? Lesmateriaal hout delen en that’s it!

KlasCement is het Vlaamse leermiddelennetwerk en is onderdeel van het Departement Onderwijs en Vorming. Op de website kunnen leraren, studenten en organisaties lesmateriaal uitwisselen om elkaar zo verder te helpen en nieuwe ideeën aan te bieden.

Lesmateriaal Hout
Om anderen te inspireren, heeft de website nu een wedstrijd uitgeschreven waar je heel wat leuke prijzen mee kan winnen, zowel voor jezelf als voor je school (een waardebon hout van CRAS t.w.v. €500). Het enige wat je daarvoor moet doen, is een leermiddel delen dat gaat over:

  • Houtbewerkingsmachines
  • Materialenleer hout
  • Houtconstructies

Op niveau van het secundair onderwijs moet minimum één leermiddel over een van die thema’s gedeeld worden op KlasCement. Om kans te maken op een van de hoofdprijzen voor het SO of CVO moet het leermiddel (of meerdere leermiddelen) deze drie onderwerpen omvatten. Op niveau van het basisonderwijs dient minimum één leermiddel een uitwerking te zijn van een project over het thema hout.

Hoe deelnemen?
Wanneer je je lesmateriaal op KlasCement deelt, vermeld dan in de omschrijving of bij de trefwoorden ‘Wedstrijd Woodwize’ om kans te maken op de prijzen. Indien je ook wil deelnemen op schoolniveau, dan vermeld je ook de naam en gemeente van je school. Deelnemen kan tot 1 maart 2021. Meer informatie vind je hier.