DEZE VRIJDAGAVOND: na de terechtstelling van Jezus

Vrijdaavond rz5x3oi

De Don Bosco Centrale Brussel biedt tijdens deze vastenperiode een nieuwe uitgave aan in voorbereiding op de Goede Week en meer precies voor Goede Vrijdag.

‘Deze vrijdagavond’ is een klein bezinningsboekje van de hand van Paul Grostefan, een priester uit Metz en verantwoordelijke voor de vorming van jonge priesters in zijn bisdom.

Deze priester biedt op een heel originele wijze een bezinning aan bij het lijdensverhaal van Jezus op Goede Vrijdag. Op de avond van Goede Vrijdag, na de terechtstelling van de Heer, verplaatst hij zich in het hoofd van de hoofdrolspelers van deze bijzondere gebeurtenis. Welke emoties overvallen hen, welke gedachten spoken door hun hoofd, welke herinneringen roept Jezus op bij deze mensen? Hij geeft ons een inkijk in de gevoelens van Kajafas, Pilatus, Nicodemus, de Honderdman,een soldaat, Petrus en Maria Magdalena. Het is de bedoeling van de auteur om ons op deze manier dichter bij de kern van ons geloof te brengen: Jezus Messias die zijn leven geeft om ons tot een nieuw leven te brengen.

Laat u verrassen door dit kleine boekje (53 blz) en te bestellen op dit adres:

Don Bosco Centrale, F. Gaystraat 129 Brussel, (Tel. 02/7712100) of via e-mail: centrale.propaganda@donbosco.be. De bestelcode is N90 en het kost 7 euro (verzendkosten inbegrepen)