Didier Finet bedankt collega's in laatste voorzittersbrief

IMG 3080

Didier Finet zal vanaf volgend schooljaar opgevolgd worden door Bart Decancq als voorzitter van het Don Bosco Onderwijscentrum (DBOC). Nu het schooljaar erop zit en de zomervakantie begonnen is, wil Didier zijn collega's een laatste keer bedanken voor hun inzet en toewijding.

Beste collega’s

Eerst en vooral wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie buitengewone inzet en toewijding. Als voorzitter van het DBOC (Don Bosco Onderwijscentrum) heb ik met bewondering gekeken naar jullie dagelijkse inspanningen om van onze leerlingen betere 'leerders' en betere mensen te maken.

Jullie onvermoeibare toewijding aan het onderwijs en de groei van elke leerling is bewonderenswaardig. Dankzij jullie inzet, creativiteit en passie bieden onze scholen een inspirerende omgeving waarin leerlingen kunnen groeien, leren en zichzelf kunnen zijn. Jullie hebben een onuitwisbare impact op het leven van jonge mensen en ik ben ontzettend trots op jullie bijdrage aan het vormen van toekomstige generaties.

Nu het schooljaar ten einde loopt, wens ik jullie een welverdiende en deugddoende zomervakantie toe. Neem de tijd om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen voor de uitdagingen van het nieuwe schooljaar. Geniet van kostbare momenten met familie, vrienden en geliefden, en zorg goed voor jezelf.

Ik wil ook mijn opvolger, Bart Decancq, samen met alle bestuursleden van het DBOC, veel succes wensen. Onder zijn leiderschap en met jullie voortdurende toewijding en samenwerking zullen de Don Boscoscholen blijven bloeien en floreren. Ik heb het volste vertrouwen in jullie capaciteiten en ik weet dat jullie met enthousiasme de toekomst tegemoet treden.

Als mijn laatste voorzittersbrief wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie toewijding, inzet en passie waarmee jullie het onderwijs vormgeven. Jullie maken het verschil en ik ben dankbaar dat ik met jullie heb mogen samenwerken.

Ik wens jullie een prachtige zomervakantie toe en een succesvol nieuw schooljaar!

Met vriendelijke groeten,
Didier Finet, voorzitter DBOC