Welkom op de startdag van het 15de werkjaar van Don Bosco Experience. Deze vindt plaats op donderdag 15 september en start om 19.00 uur in Groot-Bijgaarden.

Programmatie

19 uur: sacraal moment in de crypte van het centrum

Gebed, meditatie, broodbreking, elkaar gedenken, samenzang en actualisatie van een evangeliefragment door Paul Van Praet.
Een rustmoment van inkeer en verdieping voor hen die op zoek zijn naar stilte, bezinning en spiritualiteit..


19.30 uur: ontmoetingsmoment
in de ontspanningsruimte van het centrum

Mogelijkheid om bekenden terug te zien en bij te praten, vreugden en zorgen te delen, nieuwe mensen te ontmoeten, elkaars standpunten beluisteren en ideeën uitwisselen. Dit alles ondersteund door een hapje en een tapje.


20 uur: cultureel programma
in de ‘Kinodroom’ of ‘conferentieruimte’ van het centrum

Een film, voordracht, getuigenis, verdieping of ontspanningsprogramma vanuit een culturele, sociale, artistieke, relationele maatschappelijke en/of religieuze invalshoek.
We starten dit jaar met een hartverwarmende film 'GREEN BOOK' (Verenigde Staten 2018, Drama / Roadmovie / Komedie, 130 minuten).


Don Bosco Experience organiseert elke donderdagavond een bijeenkomst. Ze richten zich tot alle mensen die op zoek zijn naar stilte, bezinning, vorming, ontmoeting of ontspanning. Voor meer informatie en de volledige brochure kun je terecht op http://www.dbexperience.be.

Don Bosco Experience
H.Placestraat 44
Groot-Bijgaarden
België

Tel.: +32 (0) 472 417 081
E-mail : info@dbexperience.be