Don Bosco Green Alliance lanceert nieuwe website

DBGA 0brjqkf

In het huidige digitale tijdperk is online aanwezigheid van het grootste belang en dat beseft ook Don Bosco Green Alliance, een internationale en salesiaanse beweging die bijdraagt aan wereldwijde milieuactie en -beleid. Daarom lanceerden ze zopas een nieuwe website.

"Als internationaal netwerk moeten wij voortdurend in contact staan met een meertalig publiek. De nieuwe DBGA-website vertaalt automatisch naar de taal van de gebruiker, waardoor het mogelijk wordt om in meerdere talen te communiceren", aldus Don Bosco Green Alliance. "Elke salesiaanse instelling kan zich bij ons netwerk aansluiten door eenvoudig een online formulier in te vullen met de gegevens van de instelling en de contactpersoon, samen met drie groene verbintenissen die zullen worden geïmplementeerd. In de rubriek 'Resources' op onze website kun je posters, goede praktijken en inzichten in onze prioriteitsgebieden downloaden."

We moedigen alle salesiaanse instellingen en Don Bosco-organisaties aan om zich aan te sluiten bij de Don Bosco Green Alliance. Benieuwd naar de nieuwe website? Deze kan je hier vinden.