DB Groot-Bijgaarden houdt kerstfeest voor het goede doel

GB pao2whs

Op vrijdag 16 december organiseerden leerkrachten, leerlingen en ouders van Don Bosco Groot-Bijgaarden de tweede editie van Winterwonderland. Met de organisatie van deze grootse kerstmarkt wordt er geld ingezameld in het kader van de Warmste Week, die dit jaar in het teken staat van kansarmoede.

Vanaf 12.30 uur was iedereen welkom op de speelplaats van Don Bosco Groot-Bijgaarden. Er werden heel wat kraampjes opgesteld waar je leuke en originele kerstcadeaus kon kopen. Daarnaast konden kinderen zich uitleven met onder andere twee grote springkastelen, een eendjeskraam en een grimestand.

Er waren heel wat kraampjes waar je originele kerstcadeaus kon kopen.

Food market & gratis optredens
Hongerige magen konden gevuld worden op de heuse world food market. Het aanbod ging van lekkere Belgische frietjes tot Congolese oliebollen en van Marokkaanse desserts tot Koreaanse street food! Als apotheose vonden er twee gratis live-optredens plaats. Om 17.00 uur gaf ‘Lady and the Cavemen’ het beste van zichzelf met covers van heel wat klassiekers. Vanaf 19.30 uur speelde ‘Kotzebeu’ de pannen van het dak. In beide bands stonden leerkrachten van Don Bosco Groot-Bijgaarden op het podium.