Don Bosco Kinderland & Kinderlandkoor organiseren acties voor De Warmste Week

Affiche20320acties tl0b0yf

Kinderland Kortrijk organiseert voor de Warmste Week een Ketnetkoekenbak, een Radio Kinderland en een openluchtconcert.

In de week van 17 tot 21 december staat Ketnetkoekenbak op het programma waarbij kinderen, leerkrachten en ouders koekjes, brownies, taarten en cakes bakken om ze tijdens de speeltijden aan de kinderen of naschools aan de ouders te verkopen.

Daarenboven starten we met Radio Kinderland. De leerlingen konden hun lievelingsnummer doorgeven; deze werden door juf Virginie in een top 50 gegoten en daarop kon worden geboden. Die plaatjes worden in de Warmste Week gedraaid op school. De ‘winnaars’ (liedjes die het meeste euro’s in ’t laatje brachten) zijn te horen aan het einde van de week tijdens een speciaal programma.

Maar ook het Kinderlandkoor doet weer zijn duit in het zakje. Zo treedt het koor op zaterdag 15 december op om 16 uur op in de kerk van Marke met een onuitgegeven editie van ‘U zijt wellekome’ (gratis ingang, al wordt er wel een ‘omhaling’ gedaan ten voordele van CKG Don Bosco).

De week nadien brengt het Kinderlandkoor een openluchtconcertje in de Voorstraat in Kortrijk op zondag 23 december vanaf 15.30 uur. Ook daar staat een spaarpotje klaar voor de Warmste Week.

De opbrengst van de Ketnetkoekenbak, Radio Kinderland en het kerstconcert op 23/12 gaat naar Make-a-Wish Vlaanderen. De plaatselijke Make-a-Wish-verantwoordelijke zal achteraf duiden welke wens er werd gerealiseerd met ‘onze centen’.

We wensen iedereen alvast warme dagen toe en een gelukkig en gezond 2019!