Don Bosco krijgt plaatsje in Tertio Jongereneditie

IMG 0847

Op woensdag 3 mei verscheen een nieuwe editie van het christelijk opinieweekblad Tertio. Op zich niet speciaal, zij het niet dat deze editie - naar aanleiding van de Wereldjongerendagen - volledig door jongeren werd gemaakt. En jawel, ook Don Bosco krijgt een mooi plaatsje.

"Je bent jong, je wilt wat en je gelooft. Echt? Ja, die soort bestaat nog", klinkt het in het voorwoord. "En die soort heeft, op initiatief van IJD Jongerenpastoraal Vlaanderen, samen met Tertio de krachten gebundeld om deze jongereneditie tot stand te brengen. Een Tertio door en voor jongeren. Over geloof, verbinding, vertrouwen, kracht en moed. We hopen dat deze jongereneditie je inspireert, gidst en helpt op je zoektocht naar zingeving. En onthoud: de weg zelf is de bestemming."

Ook Don Bosco is aanwezig in deze speciale editie, want Tim Bex (verantwoordelijke Don Bosco Media in Vlaanderen) werkte mee als redacteur. Daarnaast vertelt zuster Lies De Soete (Zusters van Don Bosco) over het leven als jonge zuster. Wil je graag een gratis exemplaar ontvangen? Dat kan via onderstaande knop.