Don Bosco Oud-Heverlee helemaal vernieuwd

Flyer202420juni v32ogk6

Wie het voorbije jaar naar Don Bosco Oud-Heverlee kwam, werd geconfronteerd met een haast onoverzichtelijke bouwwerf. Graafmachines, bulldozers, hopen kiezel, zand en puin hadden het anders zo open voorplein in bezit genomen. Het was soms moeilijk de voordeur te bereiken. Meer dan één zal zich afgevraagd hebben: wat is er gaande op Don Bosco?

De salesianen hebben een nieuw jeugdlokaal gebouwd dat zowel door de Chiro als door het speelplein zal gebruikt worden. Tevens is er extra sanitair voorzien voor alle groepen die hun accommodatie gebruiken. Het basketbalplein en het volleybalplein kregen een grondige facelift. Daarnaast werd er flink geïnvesteerdin parkeergelegenheid, waterafvoer en de bereikbaarheid van de verschillende gebouwen.

Met deze investeringen wil Don Bosco Oud-Heverlee de toekomst voorbereiden. Om ook de volgende decennia een open en toegankelijke ontmoetingsplaats te bieden voor allerhande groepen jongeren en volwassenen.

Nu de laatste hand wordt gelegd aan deze aanpassingen, nodigen de salesianen u uit om zelf eens te komen kijken naar deze realisaties. Op zondag 24 juni zal de provinciaal Wilfried Wambeke tijdens een openluchtviering de vernieuwde terreinen plechtig inhuldigen.

Alle geïnteresseerden (inwoners van Oud-Heverlee, jongeren van het speelplein,van de Chiro, JP ...) en vrienden van het huis zijn op deze feestnamiddag uitgenodigd.

Programma

Vanaf 13.30 uur: welkom

14.30 uur: openluchtviering

15.30 uur: cafetaria en animatie

19.00 uur: afronding