'Don Bosco Vandaag' is terug en focust op kwetsbaarheid

Podcast dazpzbi

De koude kerstdagen inspireerden Don Bosco Vorming & Animatie om wat warmte te verspreiden en een nieuwe aflevering van hun podcast Don Bosco Vandaag aan te bieden. Het thema kwetsbaarheid speelt daarin een centrale rol.

"De eerste aflevering van de tweede jaargang van onze podcast staat sinds gisteren online", vertelt Maarten van Don Bosco Vorming & Animatie. "Je zal trouwens merken dat de invulling van onze podcast licht gewijzigd is op basis van de feedback van onze luisteraars. In deze eerste aflevering gaan we dieper in op ‘kwetsbaarheid’, een thema dat in onze salesiaanse organisaties zeker een belangrijke rol speelt. We danken Hanne Van Hoof, Miel en Aladine (Don Bosco Hoboken) voor hun inbreng en Salesiaan Dieter Verpoest (Oud-Heverlee) voor de link met Don Bosco. Maarten Van Eeckhout (Don Bosco Genk) legt er naar goede gewoonte een strikje rond. Wederom het luisteren waard."

Je kan de podcast ‘Don Bosco Vandaag’ met alle afleveringen terugvinden in diverse podcastapps en op de website. Veel luisterplezier!