Don Bosco Vandaag: nieuwe podcast over het opvoedingsproject

Podcast rm314z6

Op woensdag 20 oktober lanceerde Don Bosco Vorming & Animatie haar nieuwe podcast. Met 'Don Bosco Vandaag' wil DBV&A het opvoedingsproject vorm en betekenis geven op een creatieve manier.

"Als vormings- en ondersteuningsdienst blijven we bij Don Bosco Vorming & Animatie mensen uitdagen om met deskundigheid en bewogenheid vanuit het opvoedingsproject te werken en op te voeden en de salesiaanse traditie verder vorm te geven", legt Maarten van Don Bosco Vorming & Animatie uit. "Doordat ‘Vorming’ de afgelopen periode niet zo vanzelfsprekend meer was, zochten we naar andere vormen van ‘Animatie’."

Jongeren en ervaringsdeskundigen
"Zo werd Don Bosco Vandaag geboren. Een podcast over het opvoedingsproject, met Sofie Blom (Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen), Sanne Sondervorst (Don Bosco Groenveld) en Bart Decancq (Don Bosco Onderwijscentrum) maar ook met leerlingen uit Don Bosco Haacht en leerkracht Kristof Van Campenhout hebben we een inbreng van jongeren en ervaringsdeskundigen uit het werkveld. Zij geven elk op hun eigen manier vorm en betekenis aan het opvoedingsproject. Met een mijmering breit Christa Borré een eind aan deze podcast. Inspirerend en leerrijk."

Wie de eerste aflevering ‘Kan je fluiten?’ graag wil beluisteren, kan deze terugvinden in diverse podcastapps of op onze website van Don Bosco Vorming & Animatie. Ook meer info over wat een podcast nu net is en hoe je je kan abonneren om niets te missen kan je daar vinden.

Veel luisterplezier!