Don Boscocursus vanaf volgend jaar in nieuw jasje

Schermafbeelding 2024 04 17 om 13 43 27
De gekende Don Boscocursus zal er vanaf volgend jaar wat anders uitzien

Volgend schooljaar start Don Bosco Vorming & Animatie met een vernieuwde editie van de Don Boscocursus. De vormingsdienst ging aan de slag met de feedback van de afgelopen jaren en stak de 'kennismakingscursus' nu in een nieuw jasje. Op dinsdag 30 april geeft DBV&A meer uitleg over de nieuwe cursus.

"Wil jij het waardevolle salesiaanse erfgoed koesteren en jong houden door Don Bosco's droom op een eigentijdse en authentieke manier gestalte te geven?", klinkt het in de aankondiging. "Wil jij meebouwen aan de toekomst van Don Bosco en de salesiaanse identiteit binnen jouw werkcontext? Deze ‘Don Boscocursus’ geeft jou hiervoor de nodige achtergronden, inspiratie en ondersteuning. Wij starten volgend jaar met een vernieuwde versie van de Don Boscocursus, aangepast aan de veranderende noden binnen ons netwerk."

Op dinsdagnamiddag 30 april 2024 voorziet Don Bosco Vorming & Animatie een infonamiddag te Oud-Heverlee om de vernieuwing en het huidige concept toe te lichten en om kandidaten te informeren over de inhouden, verwachtingen en juiste data. Terzelfdertijd hebben de mogelijke deelnemers elkaar al een eerste keer ontmoet. Inschrijven voor het infomoment kan online (liefst voor 26 april). Meer info vind je terug in bijlage of op de website.