Don Boscofeest op Sint-Lambertus Heverlee

2sila g7z9gnl

In de Don Bosco Sint-Lambertusschool stond het feest van Don Bosco helemaal in teken van de kinderen. Wat hadden wij die dag geluk! De weergoden waren ons goedgezind en hadden voor verse sneeuw gezorgd. Hierdoor hadden wij veel pret tijdens de sneeuwballengevechten.

In de ochtend werd in alle klassen het levensverhaal van Don Bosco verteld. Er waren zelfs klassen waar spelletjes konden gespeeld worden over zijn leven.

In de voormiddag ging er een leuke fotozoektocht door. We moesten Don Bosco zoeken doorheen de school en zo een geheimschrift oplossen. Ook was er voldoende tijd om ons uit te leven op een reusachtig springkasteel.

De namiddag startten we met het liedje en dansje van Don Bosco. Daarna werden er, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw, drie verschillende activiteiten voorzien. We konden kiezen uit huisjes bouwen met verschillende bouwmaterialen, knutselen van een kunstige hand als symbool van vriendschap of gezelschapsspelletjes spelen. Dit alles stond in het teken van samenspelen, samenzijn en samen genieten!


Vind hier een overzicht van alle ingezonden artikels over Don Boscofeestjes in onze provincie.