"Don Boscopuzzel als aanzet van een diepgaand gesprek"

IMG 20230929 WA0001
De spiritualiteitsgroep van Wijnegem

Op vrijdag 29 september kwam de spiritualiteitsgroep van Wijnegem opnieuw bij elkaar. Omdat er in de kapel grote schilder- en herinrichtingswerken bezig zijn, ging de ontmoeting uitzonderlijk door in het schippersinternaat.

"Vanaf de start stak een gevoel van grote samenhorigheid op. Eindelijk weer samen in de salesiaanse, familiale sfeer", legt Maria van de spiritualiteitsgroep uit. "Na de verwelkoming werden twee nieuwe gezichten hartelijk onthaald en daarbij konden een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Iets wat we in de Salesiaanse Familie gewend zijn", lacht Maria.

Er werd ook een interessante activiteit georganiseerd. "We maakten samen een puzzel met daarop het gezicht van Don Bosco", legt Maria uit. "Het doel van het puzzelen was om ondertussen ook verhalen te delen met elkaar. Daarnaast gingen we dieper in op de actualiteit, waarbij bepaalde thema's heel nauw aan ons hart liggen. Tot slot werd er samen gezongen en las David een prachtige tekst voor. Het werd een heel aangenaam weerzien."