Een doek vol hartjes voor Don Bosco

Afbeelding7 3xbv1x6

Op het Don Bosco internaat te Wijnegem weten we van aanpakken! Om het feest van Don Bosco goed voor te bereiden, werkten de opvoedsters tijdens de noveen in de avondwoordjes rond het leven van Don Bosco. Zijn belangeloze en hartelijke spirit werd in het middelpunt gezet, en op woensdag 30 januari werd een plezierige spelnamiddag georganiseerd om de kinderen creatief het gedachtengoed van Don Bosco te laten beleven.

Aan de hand van de vier peilers werden er activiteiten aangeboden in de verschillende leefgroepen. We deden vertrouwensspelletjes, een quiz, ludieke spelletjes… We sloten af met een bezinningsmoment in de kapel samen met de zusters van het rusthuis. Daar brachten de kinderen een doek vol hartjes naar voren waarop ze zelf een boodschap mochten schrijven. Want zoals Don Bosco een hart heeft voor kinderen, zo hebben ook wij een hart voor Don Bosco! Dankzij hem leren we veel over hartelijk samenleven en tomeloze inzet!

We sloten deze deugddoende namiddag af met een heerlijk buffet in de hal van het internaat. Blijheid en plezier stonden deze dag centraal … Don Bosco zal fier zijn op ons!