Fijn weerzien met oud-leerlingen tijdens Open Scheepvaartdagen

Internaat mfkg67m

Tijdens het weekend van 25 tot 27 maart maakte het Don Bosco Internaat van Wijnegem deel uit van één van de vele standen tijdens de 'Open Scheepvaartdagen' in de Waagnatie in Antwerpen.

"Tussen de motoren en ingewikkelde technische attributen voor de scheepvaart, zag onze stand er aantrekkelijk en kindvriendelijk uit", lacht zuster Carina Aerts. "Er was voor kindereen van iedere leeftijd wel iets te beleven: een speurtocht doorheen de Waagnatie, tattoos, een sjoelbak en het rad met verrassingen …"

Oud-leerlingen op bezoek
"Vele oud-leerlingen kwamen even langs om te groeten, om hun liefje te tonen, of om verhalen bij de vele foto’s - nauwkeurig per jaar gerangschikt - op te halen", gaat zuster Carina verder. "Samen met de directie en de leerkrachten van de basisschool in Wijnegem hebben we als team onze schouders onder deze dagen gezet en daardoor werden het echte ontmoetingsdagen. Voor deze gelegenheid toonden we ons ook in een nieuwe outfit: een grijze trui met het logo van Don Bosco. Internaat Don Bosco mocht gezien worden!"