Ga jij mee naar de 'Summer School of Animators'?

Summer20 School a9t2jjw

Van 10 tot 16 juli 2022 vindt de 'Summer School of Animators' plaats in Zilina, Slowakije. Dertig Europese jongeren komen er samen om spelideeën en animatietechnieken met elkaar uit te wisselen. Ook Jeugddienst Don Bosco hoopt met een aantal Vlaamse jongeren deel te nemen.

"Dit Europees avontuur is een mooie kans voor jonge animatoren om hun animatorskills te verbeteren", klinkt het bij de jeugddienst. "Tijdens creatieve workshops, spel en animatie wisselen de deelnemers spelideeën en animatietechnieken uit met dertig Europese jongeren. Er komen allerlei thema’s aan bod: animatie, diversiteit, leidinggevende skills, enzovoort."

Praktische informatie
Het kamp gaat door van 10 tot 16 juli 2022 in Zilina (Slowakijke) en is geschikt voor animatoren tussen de 16 en 30 jaar. De enige voorwaarden om deel te nemen: je spreekt en begrijpt Engels en hebt minstens een jaar ervaring in het jeugdwerk. De kostprijs bedraagt € 80 en accomodatie, reiskosten, voeding, verzekering, ... zijn inbegrepen. De reiskosten tot € 275 worden gefinancierd door Erasmus+. Heb je interesse? Stel je kandidaat via dit formulier.