VOLZET! Ga mee naar Turijn & ontdek het verhaal van Don Bosco

Schermafbeelding 2023 10 24 om 11 56 02

Al vele jaren vertrekken er vanuit Vlaanderen bussen naar Turijn en omgeving, op verkenning naar het leven en werk van Don Bosco. Vele jongeren nemen deel aan deze reizen, maar er zijn ook reizen voor volwassenen: voor medewerkers, oud-leerlingen, (oud-)personeelsleden of gewoon voor mensen die interesse hebben voor Don Bosco. In mei 2024 wordt er opnieuw zo'n reis georganiseerd.

"Deze reizen worden telkens unieke weken, niet alleen omdat er tijdens zo'n reis een deugddoende sfeer en verbondenheid groeit in de groep, maar vooral omdat het leven van Don Bosco ook in onze tijd mensen blijft boeien", vertelt organisator Wilfried Wambeke, die al vele reizen richting de stad van Don Bosco organiseerde. "Don Bosco blijft bijzonder actueel, ook al hebben we in 2015 reeds de 200ste verjaardag van zijn geboorte gevierd. Je kunt je geen betere manier voorstellen om zijn ideeën te leren kennen, dan door het bezoeken van de plaatsen waar hij geleefd en gewerkt heeft, in en rond Turijn."

Via de links hieronder kan je de folder en het inschrijvingsformulier vinden. De folder is bedoeld voor mensen in heel het land die deze Don Bosco-reis eens willen meemaken. Misschien is Don Bosco ook voor jou iemand waarbij je steun en bemoediging kunt vinden voor je eigen leven … Aarzel in dat geval niet om in te schrijven (via de tweede link). Wij beloven jou een heel zinvolle reis.