Geslaagd eerste zomerfeest in Vremde

Schermafbeelding 2023 09 06 om 12 47 48
Buurtbewoners, familie en andere aanwezigen konden genieten van een heerlijke, zonnige namiddag

De campus van Jeugdhulp Don Bosco en van De Maanwandelaars vzw in Vremde is bij vele mensen uit de buurt een bekend begrip, al is het maar van er te passeren. 'Maar wat gebeurt daar precies?' bleef een veelgestelde vraag. Daarom zetten beide organisaties op 30 augustus 2023 hun deuren open tijdens de eerste editie van hun zomerfeest.

Iedereen kon komen kennismaken met de beide werkingen. Zo was er tijd voor een rondleiding, voor een wandeling door de belevingstuin of gewoon voor een hapje en een drankje vergezeld met sfeervolle muziek. "Aanvankelijk hadden we geen idee van wat we konden verwachten, hoe de opkomst zou zijn en of de weergoden ons gunstig gezind zouden zijn", vertellen Laurie en Pieter van de jeugdhulpcampus in Vremde. "Maar gelijktijdig met het verschijnen van het zonnetje verschenen ook de talloze bezoekers. Buren, familie, ex-collega's, andere hulpverleners, de mensen van het zeilschip, vzw 2GO en zelfs de schepen van ruimtelijke ordening waren aanwezig."

Positief beeld

Ook qua sfeer en gezelligheid was alles dik in orde. "Onze campus werd op een fantastische manier in de kijker gezet en eindelijk hebben vele mensen een goed beeld gekregen van wat er achter onze muren gebeurt", klinkt het tevreden. "Ondanks enkele parkeerproblemen en een bezoekje van de ambulance (geen zorgen, de betreffende persoon is volledig in orde), verliep alles bijzonder vlot. Dit hebben we natuurlijk te danken aan de vele helpende handen: collega's, vrijwilligers, en de jongeren ... Iedereen heeft zich enorm ingezet. Bedankt allemaal!"