Herbeluister Bosco FM, mét interview over het nieuwe magazine

Boscofmkortrijk ooe70a5

Met ‘De Liefste Schoolradio’ wilde Bosco FM, de schoolradio van Don Boscocollege Kortrijk, op zondag 14 februari zorgen voor extra warmte en verbondenheid in deze koude en kille tijd van lockdown en afstands(onderwijs).

Enkele (oud)-leerkrachten en (oud)-leerlingen maakten daarom op Valentijnsdag opnieuw 12 uur lang live schoolradio vanuit de studio van het Kortrijkse radiostation Quindo. Naast de stemmen van veel leerlingen en leerkrachten nodigden de presentatoren ook een pak gasten in de studio uit. Onder anderen VRT-journalist Stijn Vercruysse, auteur Korneel De Rynck en contratenor Pieter De Praetere kwamen aan bod. Ook Tim Bex van Don Bosco Media kwam vertellen over het nieuwe magazine.

Als klap op de vuurpijl gingen de vliegende reporters van Bosco FM ook voor het eerst live op locatie op zoek naar sprankelende verhalen. Die bezoekjes werden ook in beeld gebracht en gestreamd zodat Bosco FM ook een beetje Bosco TV werd. Je kan de volledige uitzending van Bosco FM via onderstaande links beluisteren!

Deel 1: van 10u tot 13u (met interview over het nieuwe magazine vanaf 08:30)
Deel 2: van 13u tot 16u

Deel 3: van 16u tot 19u

Deel 4: van 19u tot 22u