Het laatste Don Bosco Magazine van 2023 komt eraan

Gili
Comedian-mentalist Gili tijdens zijn nieuwe zaalshow. Foto: 5to9 Management

Binnen twee weken valt het vierde en laatste Don Bosco Magazine van het jaar in de bus. In deze editie interviewen we onder meer comedian-mentalist Gili, die met een nieuwe zaalshow komt en maar liefst 15 jaar in Don Bosco Kortrijk zat. Schrijf je snel in en ontvang het magazine gratis in je brievenbus.

Lieven Gheysen - beter gekend als Gili - zag de film van Don Bosco's leven naar eigen zeggen meer dan vijf keer en merkt zelf ook op hoe de band er nu nog steeds is. Waar Don Bosco de patroonheilige voor circusartiesten en bij uitbreiding goochelaars is, treedt Gili als entertainer pur sang in zijn voetsporen. "Ik treed niet op om jongens van de straat te houden, maar ergens is het doel is wel hetzelfde", verklapt hij.

Overige artikels

  • Circus Picolini stopte met haar 'traditionele' circus om voorstellingen met scholen en kampen in elkaar te steken. U leest het goed: mét scholen en kampen!
  • WelWijzer bundelt vijf schooloverkoepelende projecten van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen en wil de kloof tussen onderwijs en welzijn verkleinen.
  • Bart (25) is de jongste priester van België. Als oud-leerling van Don Bosco Helchteren wil hij "zoals Don Bosco een voorbeeld in woord en daad zijn."
  • Erasmus zit in de lift en dat merken onze scholen ook op! Twaalf leerkrachten en directies trokken naar Rome om uitwisselingen op te starten met Don Boscoscholen in heel Europa.
  • De interessante visie van ons jongerenpanel
  • De betekenis van de Adventskaarsen
  • en nog veel meer ...

Het magazine zal rond 15 november in de bus vallen. Ontvang je het magazine nog niet? Schrijf je dan gratis in. Ben je al geabonneerd, dan hoef je niet opnieuw in te schrijven.

Auteur: Tim Bex