Hoe een gewone zondagsviering een blij ontmoetingsmoment werd

Medewerkers Hechtel 8ob2rzg

De Medewerkers van Don Bosco Hechtel zijn als sinds februari niet meer samen kunnen komen en iedereen weet natuurlijk wie de grote boosdoener is.

Er werd wel al een programma opgesteld voor het nieuwe werkjaar. “Maar ook daar is de eerste bijeenkomst alweer weggevallen en het ziet ernaar uit dat het nog een tijdje kan duren vooraleer we de draad weer kunnen oppakken”, zegt Louisette Ptaszynski. “Intussen blijven we verbonden via telefoon en mail, maar het gemis van een werkelijk ontmoetingsmoment wordt steeds groter.”

“Daarom werd er voorgesteld om op een gewone zondag samen naar een viering te gaan in de Don Boscokapel”, gaat ze verder. “Via mail werd iedereen op de hoogte gebracht en het werd uiteindelijk een onverhoopt succes. Maar liefst 13 van de 20 medewerkers waren aanwezig. De viering, die werd voorgegaan door Koen Delft, gaf weer voldoende inspiratie en stof tot nadenken. De laatste zomerzon maakte het mogelijk om nadien buiten nog een gezellige babbel met elkaar te hebben. Velen lieten horen dat dit initiatief voor herhaling vatbaar is.”