Jeugddienst Don Bosco zoekt pedagogisch coördinator

Vacature t7i1ue7

Jeugddienst Don Bosco is op zoek naar een gemotiveerde en geëngageerde pedagogisch coördinator die samen met de administratief coördinator verantwoordelijk is voor de dagelijkse werking van de organisatie.

"Als jeugdwerkorganisatie zijn we gepassioneerd door de kracht van jonge mensen om omgevingen te creëren waarin kinderen en andere jongeren de kans krijgen om thuis te komen, zich te amuseren, bij te leren en na te denken over wat voor hen belangrijk is en waarom", klinkt het bij de Jeugddienst. "Vorming en engagement hanteren we als belangrijke hefbomen. Hefbomen die hen helpen om gefundeerd en kritisch de keuze te maken om zich positief en sociaal te bewegen in de wereld. We richten ons op jongeren die als begeleider of begeleidster actief (willen) zijn in het jeugdwerk, zowel in binnen- als in buitenland. Speelpleinwerk, inspraak, participatie en samenwerking zitten in onze DNA."

Daarom zoekt Jeugddienst Don Bosco een gemotiveerde en geëngageerde pedagogisch coördinator om dit waar te maken. De volledige vacature kan je hier vinden. Solliciteren kan tot 10 april 2022 door je CV + motivatiebrief te mailen naar koen.timmermans@donbosco.be.