Kom jij ook naar de salesiaanse ontmoetingsdag?

Groene Zone50 17
Zaterdag 23 september belooft een feestelijke dag te worden

Op zaterdag 23 september 2023 vieren de Zusters van Don Bosco hun 150-jarig bestaan met een grote salesiaanse ontmoetingsdag. Iedereen die Don Bosco een warm hart toedraagt, is van harte uitgenodigd. Hopelijk kan ook jij erbij zijn!

150 jaar geleden gaven elf jonge vrouwen onder leiding van Maria Mazzarello het jawoord aan Don Bosco. Het jawoord om een religieuze congregatie in het leven te roepen die zich zou laten inspireren door het voorbeeld van Maria Hulp der Christenen en zich zou wijden aan de opvoeding en evangelisatie van jonge mensen, vooral uit arme gezinnen. 150 jaar zijn voorbijgegaan en de Dochters van Maria Hulp der Christenen, bij ons beter gekend als de Zusters van Don Bosco, zetten zich nog steeds met veel liefde en zorg in voor de jeugd.

Dat moeten we vieren!

En dat mag gevierd worden! Daarom nodigen de Zusters van Don Bosco iedereen van harte uit op de salesiaanse ontmoetingsdag op 23 september. Op het programma staan o.a. optredens, lezingen, Godly Play, kinderen- en jongerenanimatie en een eucharistieviering. Het feest start om 14 uur op het domein van Don Bosco Groot-Bijgaarden en de inkom is gratis. Meer informatie op onderstaande affiche. Tot dan!

Inschrijven is niet verplicht, maar wel handig voor een raming van het aantal aanwezigen. Dat kan via deze link: https://forms.office.com/e/PHs5f0Z9J1

Schermafbeelding 2023 08 22 om 08 44 48