Medewerkers Don Bosco (her)starten in Oud-Heverlee

Strennadag2023 20

Nadat de medewerkersgroep van Heverlee aan aantal jaar geleden - mede door corona - een stille dood stierf, vonden de Medewerkers van Don Bosco het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Daarom zal er op 21 oktober een (her)opstart zijn van een medewerkersgroep in Oud-Heverlee.

De Medewerkers van Don Bosco maken deel uit van de Salesiaanse Familie en zorgen jaarlijks voor een aantal vormingsavonden en ontmoetingsmomenten in de geest van Don Bosco. De medewerkersgroep van Oud-Heverlee zal een zestal keer per werkjaar samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten zullen drie elementen centraal staan: ontmoeting, inhoud en bezinning.

  • Ontmoeting

De medewerkersgroep plant een zestal bijeenkomsten doorheen het werkjaar. Zowel vóór de inhoudelijke activiteit als na de bezinning wordt er voldoende tijd voorzien om elkaar informeel te ontmoeten.

  • Inhoudelijke activiteit

De drukte van de dag wordt even aan de kant geschoven en maakt ruimte om inhoudelijk te verdiepen in een bepaald onderwerp. Ook jongere gezinsleden zijn welkom. Voor hen is er eveneens een programma voorzien.

  • Bezinning

Net zoals Don Bosco dat deed, is er ook tijdens deze bijeenkomsten plaats voor bezinning en gebed. Aan het einde van elke bijeenkomst wordt er afgesloten met een moment in de huiskapel van de gemeenschap.

Interesse?

De eerste ontmoeting gaat door in Oud-Heverlee (Don Boscolaan 15, 3050 Oud-Heverlee) op zaterdag 21 oktober 2023 om 19 uur. Twijfel je? Neem gerust en vrijblijvend eens deel aan een medewerkersavond of neem contact op met Wilfried Wambeke of Dieter Verpoest.