Medewerkers Hechtel: "Elkaar eindelijk weer in levenden lijve zien"

Medewerkers20hechtel 46wocia

Het is intussen al een poosje geleden, maar het warme gevoel van pinksterzondag 23 mei is nog steeds aanwezig bij de medewerkersgroep van Don Bosco Hechtel. Op die dag konden de medewerkers elkaar eindelijk nog eens ontmoeten, dit in de vorm van een viering waarbij zowel Pinksteren als Maria Hulp der Christenen centraal stonden.

"Op pinksterzondag 23 mei, aan de vooravond van het feest van Maria Hulp der Christenen, kwam onze medewerkersgroep van Hechtel samen aan het Koersels Kapelleke, een bedevaartsoord in Limburg", aldus verantwoordelijke Louisette Ptaszynski. "We vierden zowel het Pinksterfeest als Maria Hulp der Christenen."

Het werd natuurlijk een blij weerzien. "Eindelijk, na zoveel maanden, konden we elkaar weer terugzien in levenden lijve! Iedereen was tevreden", vertelt Louisette enthousiast. "Omwille van het onstuimige weer kozen we ervoor om de viering in de sfeervolle kapel zelf te houden. Onze voorganger was Dieter, die dat weer met heel veel enthousiasme gedaan heeft. Tijdens de homilie hing iedereen aan zijn lippen! We zijn hem hiervoor ontzettend dankbaar. Het was heerlijk om een hoogdag nog eens op deze manier te beleven."