Medewerkersgroep Sint-Pieters-Woluwe zet roadtrip verder

MDB 1

Op 20 april gingen de Medewerkers van Don Bosco Sint-Pieters-Woluwe voor de derde keer op tocht door Don Boscoland. "We kiezen er dit jaar voor om een roadtrip te maken en op die manier verschillende werkingen beter te leren kennen", klinkt het bij verantwoordelijke David Vanderwegen.

Deze keer hield de medewerkersgroep halt in het Don Bosco-internaat in Wijnegem. "Daar werden we meegenomen in de geschiedenis en de werking van het internaat voor kinderen van reizende ouders. De bevlogenheid van directeurs Tiffany en zuster Carina maakten van dit verhaal een boeiend gebeuren. Nadien mochten we kennismaken met de gemeenschap van de zusters, waar we een uiteenzetting kregen van zuster Lutgardis en een aantal zusters uit de gemeenschap konden ontmoeten."

Op zaterdag 18 mei zullen de Medewerkers van Don Bosco Sint-Pieters-Woluwe halt houden in Heverlee. Daar worden ze meegenomen door Dieter Verpoest in een alweer heel ander verhaal. "Ben je nieuwsgierig naar onze werking, geef dan gerust een seintje via vanderwegen.david@proximus.be."