... om nadien opnieuw uit te pakken! Don Bosco Media (DBM) verhuist naar Don Boscolaan 15 in Oud-Heverlee. Don Bosco Media is de overkoepelende communicatiedienst van meer dan 160 Don Bosco-organisaties in Vlaanderen en Nederland.

Start in Oud-Heverlee

In 2016 groeit Don Bosco Media voort uit Don Bosco Sociale Communicatie (SOCOM). De naamsverandering symboliseert de richting die de dienst uit moet gaan: vernieuwing! In het eerste jaar krijgt de visietekst vorm, worden de eerste beleidslijnen uitgetekend en zoekt de dienst naar een tweede voltijdse stafmedewerker.

Spring gerust eens binnen als je in de buurt bent!
Bij ons ben je altijd welkom.
Twee jaar in Heverlee

In de zomer van 2017 verhuist de dienst van de Don Boscolaan in Oud-Heverlee naar de Naamsesteenweg in Heverlee. Daar zet het team de eerste stappen op sociale media (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube), de website ondergaat een metamorfose, maar ook de nieuwsbrief én het tijdschrift Don Bosco Vlaanderen krijgen meer dan alleen een nieuw kleedje aangetrokken. De vernieuwingen zijn tot in Rome zichtbaar, waar DBM kan rekenen op waardering van o.a. don Jesus Jurado, verantwoordelijke voor de Agenzia iNfo Salesiana (ANS).

Terug naar Oud-Heverlee

In Oud-Heverlee schrijft DBM verder aan de toekomst. Dat doen de medewerkers het liefst samen met alle vrienden van Don Bosco. Kom je met jouw collega's al eens naar Oud-Heverlee voor een vorming of bezinning? Ga je met kinderen en mede-animatoren spelen in de omliggende bosrijke omgeving? Spring dan gerust eens binnen! Bij ons ben je altijd welkom. Dàt is meteen de reden van onze verhuis: dichterbij de Don Bosco-organisaties staan.


Contactgegevens:

dbmedia@donbosco.be
Don Boscolaan 15
3050 Oud-Heverlee
België

Merk op: Don Bosco Media heeft ook een afdeling in Nederland!
communicatie@donbosco.nl
Pomphulweg 106
7346 AN Hoog Soeren
NederlandGrafische vragen? Foto's? Lay-out en andere drukwerken?
--> Sarah Verschelde, eindredacteur, sarah.verschelde@donbosco.be, +32 (0) 492 133 112

Vragen over content? Taal- en andere schrijfwerken?
--> Brecht Nuyts, hoofdredacteur, brecht.nuyts@donbosco.be, +32 (0) 492 224 961

Mediavragen over/uit/van Nederland?
--> Koos Meijerink, communicatie@donbosco.nl, +31 (0) 618 225 107