Mee naar India met vzw DAAV

Bart provinciaal 02
Oprichter van vzw DAAV André Vandenbroucke met voormalig provinciaal Wilfried Wambeke (links) en huidig provinciaal Bart Decancq (rechts).

De Kortrijkse vzw DAAV zoekt nog een kandidaat om van 3 september tot 12 september 2024 mee te gaan naar India. De reis gaat naar Calcutta, waar het nieuw Don Boscoproject 'Seva Kendra Calcutta' en een aantal adoptiekinderen bezocht zullen worden.

DAAV is een Kortrijkse vereniging die zich inzet voor straatkinderen in India. Bezieler André Vandenbroucke is oud-leerling van Don Bosco Kortrijk en raakte enorm geïnspireerd door de figuur en het werk van Don Bosco. Daarom richtte hij vzw DAAV 25 jaar geleden op. Bisschop-emeritus en salesiaan Luc Van Looy is peter.

De Salesianen van Don Bosco in India werken samen met vzw DAAV aan een sponsorprogramma waarmee minder welvarende kinderen zoals straatkinderen financieel steun krijgen bij hun opvoeding en welzijn. Interesse om mee te gaan naar India of nood aan meer informatie? Neem dan contact op met vdb.andre@skynet.be