Minister Ben Weyts op bezoek in Don Bosco Halle

Weyts op bezoek
Ben Weyts met enkele leerlingen van Don Bosco Halle

Vandaag was het geen gewone schooldag voor de leerlingen 6TEI van Don Bosco Halle. Minister van Onderwijs Ben Weyts en CEO van Telenet John Porter kwamen er namelijk op bezoek in het kader van een akkoord tussen Telenet Business en de Vlaamse Overheid.

"Om als leerling je digitale skills te kunnen ontwikkelen, is een snelle internetverbinding onmisbaar", klinkt het bij Don Bosco Halle. "Dankzij een akkoord tussen Telenet Business en de Vlaamse overheid zal een fiberaansluiting mogelijk zijn in alle Vlaamse scholen. Vandaag kwamen John Porter (CEO Telenet) en minister Ben Weyts naar onze school om hierover een persconferentie te geven. De leerlingen van 6TEI waren erbij en mochten zelfs hun eindwerk aan de minister tonen. Voor onze school is dit trouwens niet nieuw, want wij genieten al enkele jaren van zo'n snelle internetverbinding (glasvezel)."

Misschien daarom dat Don Bosco Halle werd gekozen als locatie voor deze persconferentie? Kijk vanavond zeker naar het nieuws, want daar komt Don Bosco Halle aan bod.

345634830 692955172584938 8665764213743598471 n
Don Bosco Halle geniet al enkele jaren van een snelle internetverbinding.

Auteur: Tim Bex