Mirte Wolfs neemt afscheid van Don Bosco Media

Als donderslag bij heldere hemel vertelde Mirte Wolfs onlangs aan haar collega’s dat ze weggaat. Vanaf juli begint ze voltijds te lay- outen bij Het Belang van Limburg, een werkplek dichter aan huis. Hieronder een interview met de vrouw die ons nieuws eigenhandig wat meer kleur gaf.

Hoe kijk je terug op je job bij Don Bosco Media?

Met een heel warm hart. Samen met de dienst Don Bosco Media heb ik een hele weg afgelegd. Weliswaar eentje met pieken en dalen, maar als ik zie wat we samen bereikt hebben dan kan ik alleen maar denken ‘the view is worth the climb’.

Waar ben je tevreden over?

Over de vernieuwde website die op vrijdag 13 juli gelanceerd wordt. Verder ook de doorstart die Don Bosco Vlaanderen en Don Bosco Digitaal hebben gemaakt. Het netwerk en de mensen waarop we ondertussen op kunnen terugvallen bij veel van onze taken.

Wat ga je missen?

De grappen! Zonder enige twijfel ga ik vooral mijn team missen, maar ook iedereen die op de andere dienst werkt of in de gemeenschap woonde en dieik zag tijdens de koffiepauzes.

Wat niet?

Het vroege opstaan, om dan tijd te verdoen in de file onderweg naar mijnwerk, of de vertragingen met de trein.

Nog een (laatste) wens?

Dat de dienst verder mag groeien en alle kansen kan benutten om te laten zien wat ze nog allemaal in hun mars heeft. Dat er nog veel gelachen mag worden. En oh ja, dat mijn opvolger er met veel passie staat en er evenveel voldoening uit kan halen als ik gedaan heb.Brecht en Jos (Don Bosco Media) wensen Mirte in haar nieuwe job ontzettend veel succes toe!