Naar Bobbejaanland met het internaat

Schermafbeelding202018 05 0920om2014 43 44 gjczi86

Op woensdagnamiddag 2 mei was het weer zover. We gingen met het hele internaat naar Bobbejaanland. De jaarlijkse regionale internatenhappening had er plaats. De kinderen stonden ’s middags te popelen om te vertrekken. Na de korte busrit kwamen we aan in Bobbejaanland. Er stonden al heel wat bussen en er stroomden héél veel kinderen en jongeren toe. We vreesden dus dat het druk zou zijn, maar de wachttijden bij de attracties vielen supergoed mee.

Ook de zon stond stralend aan de hemel. Het was echt feest voor de kinderen! De kinderen van de oudste groepen mochten in groepjes het park verkennen en op de attracties gaan. De jongste kinderen bleven bij hun opvoedsters en andere begeleiders.

Het was een plezante dag. Er zitten enkele echte durvers in ons internaat. Ze waren niet bang om overkop te gaan of nat te worden in een spetterende waterbaan. Met meer dan 1000 blije internen waren we die namiddag aanwezig in Bobbejaanland.

Op de terugreis werd er nog volop verteld over wat ze die dag allemaal hadden beleefd. De kleinsten lagen in de bus al snel in dromenland. Het was een leuke, plezierige dag. We kijken al uit naar volgend jaar.