Neem deel aan de vierde Don Boscoquiz (29 januari)

Quiz k1h315e

Tijdens de coronapandemie ontstond de traditie om op het Feest van Don Bosco of Maria Mazzarello een digitale Don Boscoquiz te organiseren. Die traditie wordt nu verdergezet.

"De sfeer tijdens de quiz zit altijd zeer goed, echt salesiaans", vertelt organisator Eric Haelvoet. "Het is mooi om te zien hoe hele gemeenschappen samen achter één computer zitten en meedoen, of een groep internen met hun opvoedsters, of een ploeg animatoren van een speelplein, of twee Salesianen … Uiteraard kan je ook individueel meedoen. Er moet wel één persoon zijn die iets afweet van de technische kant, maar het is echt niet moeilijk."

Wisselbeker
De Animatiegroep Salesiaanse Familie nodigt iedereen van de hele provincie (Vlaanderen-Nederland) en ook de missionarissen waar ook ter wereld uit om deel te nemen aan de vierde Don Boscoquiz op 29 januari 2023 om 20.00 uur. "Op deze manier hopen we als Salesiaanse Familie het feest van Don Bosco te vieren en het zal ons dichter bij elkaar brengen in een zeer humoristische en speelse sfeer met alle leden en vrienden van Don Bosco in België en Nederland en daarbuiten. Deze keer starten we met een nieuw element. Er zal slechts één prijs te winnen zijn: de enige echte Don Boscoquizbeker! Benieuwd waar die na 29 januari zal staan schitteren."

Deelnemen of meer info? Mail naar eric.haelvoet@donbosco.be