Nieuwe coördinator communicatie en media bij Don Bosco Media

Layer2093 4g8wxf6

Vandaag mochten de scholen zich na lang wachten weer opmaken voor de ontvangst van hun leerlingen, maar ook bij Don Bosco Media mogen wij een nieuw gezicht verwelkomen. Tim zal vanaf 1 september 2020 het team versterken en de media en communicatie mee in goede banen leiden. Hij stelt zich kort even voor.

Hallo iedereen!

Mijn naam is Tim Bex, 25 jaar oud en een enthousiaste creatieveling. Ik begon enkele jaren geleden aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen aan de opleiding Journalistiek en ben daar afgestudeerd in de optie ‘Televisie en Print’. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als eindredacteur bij Het Laatste Nieuws, waar ik mijn schrijfvaardigheden en redactiewerk nog wat heb kunnen bijschaven.

Daarnaast ben ik ook zestien jaar lid geweest van Chiro Blanden, waarvan zes jaar als leider. Al deze ervaringen, van mijn studies tot het vrijwilligerswerk bij een jeugdbeweging, doen me dus enorm uitkijken naar deze nieuwe uitdaging. Ik ben alvast enorm gemotiveerd om er iets tof van te maken en de Don Boscofamilie mooi in beeld te mogen brengen.

Tot snel!

Tim