Nog 9 dagen tot de Salesian Family Spirituality Days 2022

Spirituality20days becbpwq

Van 13 tot 16 januari 2022 staat de veertigste editie van de Salesian Family Spirituality Days op het programma. Tijdens deze vierdaagse zullen de deelnemers focussen op de inhoud van de nieuwe Strenna ('Doe alles uit liefde en niet omdat het moet'). De spiritualiteitsdagen gaan door in Turijn-Valdocco, maar er is ook de mogelijkheid om deze digitaal bij te wonen.

Het doel van deze vierdaagse is om de salesiaanse spiritualiteit te doen herleven in haar fundamentele dimensies. Een beperkt aantal vertegenwoordigers van de verschillende groepen van de Salesiaanse Familie zal de gelegenheid krijgen deel te nemen aan activiteiten, maar het programma kan ook digitaal gevolgd worden. Wereldwijd zullen er dagelijks internationale live-uitzendingen zijn van 13 uur tot 15 uur vanuit Valdocco. Algemeen Overste Ángel Fernández Artime zal altijd deelnemen aan deze centrale momenten.

Het programma

Donderdag 13 januari: presentatie van de spiritualiteitsdagen, plechtige afsluiting van 2021, het jaar gewijd aan pater Paolo Albera en de presentatie van de Strenna door de Algemeen Overste.
Vrijdag 14 januari: een gesprek met verschillende gasten over het thema van de Strenna en een studie over de Salesiaanse heiligheid.
Zaterdag 15 januari:
uitwisseling van het werk van de regionale groepen en de presentatie van twee goede praktijken (een jongerenervaring en een lekenervaring). Zondag 16 januari: eucharistieviering vanuit de Basiliek van Maria Hulp der Christenen in Turijn en de afsluiting.

Om digitaal deel te nemen, moet u zich voor 9 januari inschrijven via dit formulier.