Online sessies met BV's met Ann Wauters, Ruben Van Gucht, ...

Ce line20 Verbeeck2 bd75ejx

Tijdens de herfstvakantie organiseerde leerkracht Steven Verhamme van Don Bosco Kortrijk al Google Meet-sessies met bekende Vlamingen. Ook tijdens de kerstvakantie wil hij de leerlingen een tof alternatief bieden tijdens deze coronatijd.

De bedoeling van de online sessies is om ervoor te zorgen dat de leerlingen toch iets tof kunnen doen tijdens de vakantie. Sportclubs zijn toe, buitenkomen kan slechts in beperkte kring, dus veel leuke vooruitzichten zijn er niet. Door enkele bekende mensen uit te nodigen, kunnen de leerlingen kennismaken met hun idolen en hen dingen vragen die ze altijd al wilden weten.

Gisteren konden de leerlingen al kennismaken met actrice Céline Verbeeck, bekend van de Ketnet-serie Nachtwacht. Hoe ze begonnen is met acteren, wie haar favoriete personages zijn, maar ook of ze liever zingt of danst. De leerlingen vroegen erop los. Vandaag is KV Kortrijk-voetballer Kristof D'Haene aan de beurt. In de loop van deze en volgende week zijn onder anderen basketbalicoon Ann Wauters, sportjournalist Ruben Van Gucht, tv-kok Wim Ballieu en schrijver Do Van Ranst nog uitgenodigd.