Tijdens het weekend van 13 en 14 oktober zette CKG Don Bosco zijn deuren open voor de 18de editie van Onzeetentje.

Zoals steeds was het genieten van een gezellige sfeer, lekker eten (kip of beenham) en heel fijn gezelschap. Er waren heel wat activiteiten voor alle leeftijden. De jongsten lieten zich gewillig schminken in een prinses of een tijger, deden mee aan de kleurwedstrijd en genoten van het mooie weer op ons speelterrein. Ze konden daarnaast eendjes vissen, aan het snoeprad draaien en de clown uitdagen om een ballonnenhondje of piratenzwaard in elkaar te draaien.

De volwassenen lieten zich dan weer helemaal gaan in onze Altijd Prijs!-tombola. Vooral de Westmalle-pakketten vielen in de smaak!

De CKG-medewerkers en de leden van de werkgroep Onzeetentje hebben hard gewerkt in een leuke omgeving. Ze genoten van de samenwerking met de collega's, de lachende gezichten en de contente mensen.

De opbrengst van dit etentje gaat naar verschillende doelen in onze werking: onze snoezelruimte en spelotheek aanvullen, extra activiteiten met kinderen en ouders, het jaarlijkse CKG-kamp … maar dit jaar gaat de opbrengst vooral naar de heraanleg van onze buitenspeelruimte.

We willen alle medewerkers, hun partners, basisschool Kinderland en internaat Kinderland bedanken voor de samenwerking en de logistieke steun.

Onze bezoekers danken we heel graag voor hun aanwezigheid!!

Tip voor jullie agenda: Onzeetentje 2019: 12 en 13 oktober 2019!

Iedereen welkom!