Pinksteren en Openspeelplaatsdagen bij Klim-Op

20230530 091824

Naar aanleiding van Pinksteren en meimaand Mariamaand hebben de kleuters van Don Bosco Kleuterschool Klim-Op Helchteren een bezoek gebracht aan de kerk, waar ze Jezus en Maria beter leerden kennen. Binnenkort staat er alweer een nieuwe activiteit op het programma met de Openspeelplaatsdagen op 17 en 18 juni.

"Naar aanleiding van Pinksteren en meimaand Mariamaand zijn we met onze kleuters naar de kerk getrokken", aldus de kleuterschool. "Parochiaal werkster Barbara stond ons op te wachten in een mooi versierde kerk en vertelde ons het levensverhaal van Jezus aan de hand van verschillende voorwerpen. Ook Maria, de mama van Jezus, hebben we op deze manier beter leren kennen."

Openspeelplaatsdagen

Binnenkort organiseert de kleuterschool voor de tweede maal haar Openspeelplaatsdagen. "Op deze manier kunnen mensen uit de buurt en oud-leerlingen komen genieten van onze groene speelplaats. Ook toekomstige kleuters kunnen op deze dagen onze avontuurlijke speelplaats op een rustige manier ontdekken samen met hun ouders en/of grootouders. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 17 juni of zondag 18 juni tussen 12 en 18 uur."

Schermafbeelding 2023 06 05 om 10 52 49

Auteur: Tim Bex