Rappende jongeren uit Apeldoorn in nieuwe Don Bosco Magazine

DSC545120 20kopie yz0q4jb

Rond 10 november verschijnt de laatste editie van Don Bosco Magazine van 2022. Ook deze keer heel wat jongeren aan het woord, waaronder twee jongens uit Apeldoorn, die samen met jongerenwerker Ryan muziek maken in de studio van Don Bosco. Verder komt de demonstratie van SamenThuis2030 aan bod tussen de uitgelichte projecten.

WAT KAN JE ZOAL LEZEN IN DIT MAGAZINE?
▪️ het verhaal van Ryan: die door het maken van muziek zijn leven veranderde, maar dat nu ook voor jongeren wil doen. "Een oratorio zonder muziek is als een lichaam zonder ziel", zei Don Bosco ooit.
▪️ interview met ministers Vincent Van Peteghem & Matthias Diependaele: beide heren zijn minister van Financiën en studeerden in 1998 af in Don Boscocollege Zwijnaarde. Zo'n kans mág je niet laten liggen. "Waar we elkaar ook tegenkomen, het gaat altijd wel even over Don Bosco", klinkt het veelbelovend.
▪️ het boek van Faisal: een jonge vluchteling die meermaals aan de dood ontsnapte tijdens zijn vlucht naar België en zijn verhaal liet neerschrijven door... zijn leerkracht.
▪️ De inleefreis van Ward en Noah: twee leerlingen van Don Bosco Sint-Denijs-Westrem die afgelopen zomer op inleefreis gingen naar Tanzania. Niet om aan het strand te liggen, maar om met lokale leerlingen na te denken over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's)
▪️ nog veel meer...

Benieuwd? Schrijf je gratis in via www.donbosco.nl/webshop/don-bosco-magazine. Ben je al geabonneerd, dan hoef je niet opnieuw in te schrijven.