Reflectie- en leesopdracht Don Bosco Magazine beschikbaar

Cover

In februari viel het eerste Don Bosco Magazine van 2023 op de deurmat. Zoals steeds bieden wij bijhorend lesmateriaal aan: ideaal om de jongeren te bereiken en te inspireren! Twijfel dus niet om dit materiaal zelf te gebruiken of te delen met andere geïnteresseerden.

Het afgelopen Don Bosco Magazine stond weer vol inspirerende getuigenissen en straffe artikels. Verhalen die ongetwijfeld een meerwaarde zijn voor ieder die binnen een Don Bosco-organisatie werkt. Daarom maakten we opnieuw bijhorend lesmateriaal. Want zeg nu zelf, waarom zou je jouw leerlingen een willekeurige tekst van het internet laten lezen als er teksten beschikbaar zijn waarin de Don Boscovisie mooi naar voren komt? Van de afgelopen editie maakten we een leesopdracht van het hoofdinterview en een reflectieopdracht over inclusie in het onderwijs.

Wie het Don Bosco Magazine nog niet heeft gelezen, kan dat hier doen. Het lesmateriaal kan je via de buttons hierboven downloaden. Meer lesmateriaal vind je hier. Abonneer je om op de hoogte te blijven van nieuw lesmateriaal.

Auteur: Tim Bex